Начало Екология Бедствия и аварии Любка Александрова: „...В много кратко време на хората беше дадена надежда, че не са сами в ледения ад…“
27 Януари 2020 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 24 Януари 2020 16:11
Петък, 24 Януари 2020 15:44
Петък, 24 Януари 2020 15:11
Четвъртък, 23 Януари 2020 13:03
РЕКЛАМА
Любка Александрова: „...В много кратко време на хората беше дадена надежда, че не са сами в ледения ад…“ Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Екология - Бедствия и аварии
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 08 Май 2019 06:36
gradushka Levski След ледената стихия в село Българене на Гергьовден, в която градушката помля на 100% реколтата на хората, кметът на община Левски Любка Александрова съобщи, че са сформирани екипи, които ще минат по домовете, от където са подадени сигнали. Целта е да бъде направена оценка, да бъдат описани щетите и до края на деня в сряда, 8 май, да има по-ясна представа за финансовото им изражение. Александрова потвърди обявения от земеделския министър Румен Порожанов ангажимент, че след като бъдат обследвани площите 80% от разходите на земеделците да бъдат поети от държавата.
„Радвам се, че в много кратко време на хората беше дадена надежда, че не са сами в ледения ад… Огледахме общински обекти, които може да са по-сериозно засегнати и на които общината може да е полезна - училището, здравната служба и църквата. Още утре ще бъде направена оценка на щетите, за да бъде пуснато заявление към комисията по бедствия и аварии. Да може да търсим варианти държавата да ни разреши да ползваме възможността да възстановим щетите и да очакваме тяхното заплащане. Очакваме сигнали от граждани, за да може общинските екипи да минат, да огледат и да подготвят заявления, които да пуснат към комисията по бедствия и аварии или към механизма на службите за социално подпомагане”, заяви кметът на Левски.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията