Начало
25 Февруари 2020 г., Вторник
НОВИНИ
Фен зона
Сбогом и бъдете свободни! Печат Е-мейл
( 12 Гласа )
Към читателите - Към читателите
Написано от Иванка и Злати ВАТЕВИ   
Петък, 13 Март 2015 09:33
Драги читатели, рекламодатели и приятели, противно на градивния и позитивен характер на „Посредник”, налага се днес да ви поднесем като водеща една лоша новина. А тя е, че днес излезе последният хартиен брой на вестника.
След 23 години и 4 месеца ние, създателите и издателите му, сме принудени да се откажем от борбата с вятърни мелници. Няма да се окайваме и оплакваме - постигнали сме толкова много! Навярно сме правили и грешки. Със сигурност сме проявили наивност в упорството си да правим истинска, нормална медия и да продължим да я правим дори в ненормални условия. Но в тези 8 500 дни и 4 308 броя сме участвали в толкова градивни неща - създали сме и сме подкрепяли институции, идеи и бизнес начинания (които в последните години, уви, по-често се налагаше да браним от закриване и унищожаване), свързвали сме хиляди и хиляди хора чрез личните обяви за покупка, продажба, замяна и отдаване под наем - в „Посредник”, по нашите скромни и ангро изчисления, са публикувани до днес 10 милиона обяви и оферти! А къде намирахте нужните ви услуги? Обявленията за работни места? За търгове и конкурси? Тук, в полезния вестник.
За съжаление и тази приказка има своя край.
Благодарим ви за доверието!
Благодарим на всички, които са минали през „университета” на „Посредник” и са оставили следа във вестника, особено на тези, които бяха с нас докрай.
Ако искате да помогнете нещо хубаво да продължи да съществува, ето банковата сметка на Фондация „Съвременна плевенска медия”:
BG06FINV91501016406079, Първа инвестиционна банка АД, клон Плевен.
Създадохме Фондацията, за да се опитаме да използваме опита и уменията на създателите на “Посредник” в електронна среда.
Можете да превеждате суми и чрез Изипей, по кода на Фондация „Съвременна плевенска медия” там - КИН: 9352487125.
Последно променен на Понеделник, 13 Март 2017 18:34