Начало Бизнес Услуги Отделни гишета и мейл задреси за клиентите на ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение
22 Юни 2018 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Четвъртък, 21 Юни 2018 16:14
Четвъртък, 21 Юни 2018 15:05
Четвъртък, 21 Юни 2018 12:31
Четвъртък, 21 Юни 2018 12:19
Валути
РЕКЛАМА
Отделни гишета и мейл задреси за клиентите на ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Услуги
Написано от Вестник "Посредник"   
Неделя, 19 Ноември 2017 14:11
chez potrebitelskisavet Промени в обслужването на клиенти и подготовката на електрическата мрежа в Западна България за зимния сезон са били дискутирани по време на заседание на Потребителския съвет към ЧЕЗ България, информират от дружеството.
От 1 ноември 2017 г. ЧЕЗ Електро България е с нов бизнес модел. Преструктурирането на компанията, което се извършва в съответствие с нормативните изисквания, обхваща и дейностите по обслужване на клиенти. От 1 ноември във всеки център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ са обособени отделни гишета за клиенти на ЧЕЗ Електро и на ЧЕЗ Разпределение. На информационната линия 0700 10 010 са активирани специални линии за въпроси, свързани с дейността и на двете дружества. Създадени са и два отделни имейла за двете компании. На адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. могат да бъдат задавани въпроси свързани с дейността на „ЧЕЗ Електро България" АД като продажба на електроенергия на свободен пазар, обслужване на клиенти, регистрация и пререгистрация на битови и стопански потребители На имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. могат да бъдат отправяни въпроси, свързани с дейността на „ЧЕЗ Разпределение България" АД, касаещи електроразпределителната мрежа, присъединяване на обекти, деклариране на показания, прекъсвания на електрозахранването и други. Преструктурирането се извършва по начин, който осигурява ефективност на контактите на двете дружества с клиентите, запазвайки досегашното качество на обслужване, заяви Тодор Матев, директор „Продажби на дребно" в ЧЕЗ Електро България.
На Потребителския съвет ЧЕЗ Разпределение представи предприетите мерки за подготовка на електрическите съоръжения по мрежата за есенно-зимния сезон 2017-2018 г. В рамките на профилактиката компанията извърши термовизионна диагностика на 3100 трафопоста Термовизионната диагностика открива нередности в електрическата система още в най-ранен стадий и позволява бързото им отстраняване. Служители на ЧЕЗ Разпределение обходиха 45 хил. км мрежа и положиха 133 км нови кабели и близо 3 000 км проводници. ", каза Васил Василев, директор „Експлоатация и поддържане" в ЧЕЗ Разпределение България. Той представи новите полимерни стълбове, които от тази година започнаха да се монтират в труднодостъпните пресечени местности. Освен, че са много по-леки от бетонните, те са разглобяеми на две. Това позволява да се пренасят на ръце когато пътищата са непроходими", допълни той.
Потребителският съвет към ЧЕЗ България е консултативен орган, създаден през 2013 г. В него членуват представители както на лицензионните дружества ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение, така и представители на потребителски и експертни организации.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията
RSS емисии
RSS Последни
RSS Водещи
RSS Бизнес
RSS Общество
RSS Култура
RSS Екология
RSS Светски новини
RSS Спорт
RSS Мобилна емисия
Приятели
Скенери за лични карти