Начало Бизнес Услуги Отделни гишета и мейл задреси за клиентите на ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение
15 Декември 2018 г., Събота
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 14 Декември 2018 13:49
Петък, 14 Декември 2018 10:39
Петък, 14 Декември 2018 09:54
Петък, 14 Декември 2018 09:53
Валути
РЕКЛАМА
Отделни гишета и мейл задреси за клиентите на ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Услуги
Написано от Вестник "Посредник"   
Неделя, 19 Ноември 2017 13:11
chez potrebitelskisavet Промени в обслужването на клиенти и подготовката на електрическата мрежа в Западна България за зимния сезон са били дискутирани по време на заседание на Потребителския съвет към ЧЕЗ България, информират от дружеството.
От 1 ноември 2017 г. ЧЕЗ Електро България е с нов бизнес модел. Преструктурирането на компанията, което се извършва в съответствие с нормативните изисквания, обхваща и дейностите по обслужване на клиенти. От 1 ноември във всеки център за обслужване на клиенти на ЧЕЗ са обособени отделни гишета за клиенти на ЧЕЗ Електро и на ЧЕЗ Разпределение. На информационната линия 0700 10 010 са активирани специални линии за въпроси, свързани с дейността и на двете дружества. Създадени са и два отделни имейла за двете компании. На адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. могат да бъдат задавани въпроси свързани с дейността на „ЧЕЗ Електро България" АД като продажба на електроенергия на свободен пазар, обслужване на клиенти, регистрация и пререгистрация на битови и стопански потребители На имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. могат да бъдат отправяни въпроси, свързани с дейността на „ЧЕЗ Разпределение България" АД, касаещи електроразпределителната мрежа, присъединяване на обекти, деклариране на показания, прекъсвания на електрозахранването и други. Преструктурирането се извършва по начин, който осигурява ефективност на контактите на двете дружества с клиентите, запазвайки досегашното качество на обслужване, заяви Тодор Матев, директор „Продажби на дребно" в ЧЕЗ Електро България.
На Потребителския съвет ЧЕЗ Разпределение представи предприетите мерки за подготовка на електрическите съоръжения по мрежата за есенно-зимния сезон 2017-2018 г. В рамките на профилактиката компанията извърши термовизионна диагностика на 3100 трафопоста Термовизионната диагностика открива нередности в електрическата система още в най-ранен стадий и позволява бързото им отстраняване. Служители на ЧЕЗ Разпределение обходиха 45 хил. км мрежа и положиха 133 км нови кабели и близо 3 000 км проводници. ", каза Васил Василев, директор „Експлоатация и поддържане" в ЧЕЗ Разпределение България. Той представи новите полимерни стълбове, които от тази година започнаха да се монтират в труднодостъпните пресечени местности. Освен, че са много по-леки от бетонните, те са разглобяеми на две. Това позволява да се пренасят на ръце когато пътищата са непроходими", допълни той.
Потребителският съвет към ЧЕЗ България е консултативен орган, създаден през 2013 г. В него членуват представители както на лицензионните дружества ЧЕЗ Електро и ЧЕЗ Разпределение, така и представители на потребителски и експертни организации.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията