Начало Бизнес Услуги Асоциацията на предприятията от градския електротранспорт заседава в Плевен
17 Декември 2018 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Понеделник, 17 Декември 2018 12:36
Понеделник, 17 Декември 2018 12:06
Понеделник, 17 Декември 2018 10:28
Понеделник, 17 Декември 2018 10:25
Валути
РЕКЛАМА
Асоциацията на предприятията от градския електротранспорт заседава в Плевен Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Услуги
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 26 Октомври 2017 15:02
asociacija transportОбщинското дружество „Тролейбусен транспорт“ – Плевен, с управител инж. Ангел Несторов бе домакин на заседание на Асоциацията на предприятията от градския електротранспорт (АПГЕТ) в България на 25 октомври. В работната среща участваха членовете на Управителния съвет на АПГЕТ, както и представители на дружествата от Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково, Русе, Враца, Пазарджик и Клъстър „Електромобили”. Дневният ред на заседанието включваше: Приемане на програма  за работата  на АПГЕТ  за 2018г.  за укрепване и развитие на  електро-транспортните дружества в Република България, участие на Общинските електротранспортни  дружества в проектите за устойчив градски транспорт по програмите на МРРБ и МОСВ, проблеми по  търговската и техническа експлоатация на електротранспортните средства.
Управителят на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД – Плевен, запозна участниците в заседанието с новата материално-техническата база на плоевенското дружество, реализирана по европейски проект.
На срещата в Плевен всички участници подкрепиха единодушно Декларация на УС на АПГЕТ, адресирана до Председателя на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения при Народното събрание. В нея се настоява за среща по повод формиране на единна електротранспортна политика в програмния период до 2025 г.Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията