Начало Бизнес Услуги Иновации търсят автор за плевенския градски транспорт
22 Август 2019 г., Четвъртък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Сряда, 21 Август 2019 17:51
Сряда, 21 Август 2019 15:26
Сряда, 21 Август 2019 15:12
Сряда, 21 Август 2019 12:02
РЕКЛАМА
Иновации търсят автор за плевенския градски транспорт Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Услуги
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 16 Юли 2013 13:18
troleiДо 5 август е срокът, в който ще се приемат оферти по обявена от Община Плевен обществена поръчка за разработване на програма за устойчиво развитие и внедряване на иновативни решения в рамките на проекта за интегриран градско транспорт на Плевен.
В обявлението на Агенцията за обществени поръчки се почосва, че предмет на поръчката е избор на изпълнител за разработване на Програма за устойчиво развитие и внедряване на иновативни решения в рамките на транспортния ни проект. Програмата трябва да съдържа комплекс от мерки, свързани с разработването на стратегии, задания, модели и планове, както и разработване на единен финансов модел на масов градски обществен транспорт, модел на управление на транспорта и инфраструктурата, генерален план за организация на движението и стратегия и план за организиране и контрол на паркирането.
Основната цел на поръчката е да се разработи цялостна стратегия за бъдещо развитие на транспортната система на Плевен с акцент върху формирането и създаванетот на предпоставки за реализация на общинската транспортна политика като важен елемент на градското управление.
Ще припомним, че като бенефициент на проекта Община Плевен очаква от проекта и конкретни предпоставки за разширяване и оптимизиране на маршрутната мрежа на градския транспорт, както и за подобряване на важни обекти на транспортната инфраструктура.
Прогнозната стойност на поръчката е 233 333 лева, а продължителността - 17 месеца.
Повече четете в „Посредник"


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
Гост   |2013-07-16
Ето какъв транспорт имат в Падуа, Италия, който е малко по-голям от Плевен - еднорелсов трамвай, който дори се задвижва от батерии за момент, където мрежата не е удобна за изграждане.
http://www.youtube.com/watch?v=9c3fr7xrOXI
Гост   |2013-07-16
А няма ли да се инициира някоя иновация и за пешеходни надлези (с ескалатори) над някои конфликтни възли като напр. между "Старата главна" и ОАПС-а, "Болницата" и ул."Г.Кочев". По никакъв начин не е рационално това спиране на автомобилите(леки и тежки) заради натоварените пешеходни пътеки в тези райони. Не може да няма евросредства за решаването на такива проблеми.
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

 
Фейсбук коментари
Сподели статията