Начало Бизнес Търговия „Кулинарно междучасие - Манджицу" търси домакини
19 Април 2019 г., Петък
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Петък, 19 Април 2019 15:12
Петък, 19 Април 2019 11:35
Петък, 19 Април 2019 10:52
Петък, 19 Април 2019 09:55
РЕКЛАМА
„Кулинарно междучасие - Манджицу" търси домакини Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Четвъртък, 19 Май 2016 15:37
CulinaryShool Лидл България стартира първия си проект за здравословно хранене, насочен към деца. Официалният старт на проекта бе в СОУ „Св. Климент Охридски“ в Троян, като в хода на предварителната фаза Лидл България посети още 2 училища в Пазарджик и Троян.
„Кулинарно междучасие - Манджицу" е проект на Лидл България, съчетаващ в себе си образователна и кулинарна насоченост, ориентиран изцяло към най-малките ученици от 1-ви до 4-ти клас. Той има за цел да подпомогне родители и училища да обърнат тревожната тенденция, свързана с наднорменото тегло сред подрастващите. По интригуващ и образователен начин „Кулинарно междучасие - Манджицу" представя на децата колко е важно да изградят и да поддържат от малки здравословни хранителни навици както и да готвят в къщи с мама и татко.
През ноември 2016 г. проектът „Кулинарно междучасие - Манджицу“ ще гостува в 5 училища в страната, като всяко българско училище, в което се обучават деца от 1-ви до 4-ти клас, може да кандидатства. Училищата, желаещи “Кулинарно междучасие - "Манджицу" да гостува при тях, могат да намерят повече информация за проекта и да подадат своята кандидатура до 7 октомври 2016 г. на www.lidl.bg/ninja. Едно от всички училищата, участвали в предварителната фаза или в рамките на проекта, ще има възможност да спечели и финансова целева субсидия за подобряване на условията за спорт и отдих на тяхната територия.
Kулинарният урок продължава 60 минути. По време на урока децата се срещат с утвърден кулинарен специалист и научават любопитни факти за хранителните елементи и продукти, като получават и съвети за здравословно хранене. Децата ще имат и възможността да приготвят сами здравословна храна с помощта на професионални готвачи, като съчетават и затвърждават придобитите знания с практически умения.


Харесвате тази статия! Харесайте и страницата на “Посредник” във Фейсбук, където е публикувана
МНЕНИЯ ПО ТЕМАТА
ТВОЕТО МНЕНИЕ
Име:
Email:
 
Заглавие:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
 

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."

Последно променен на Четвъртък, 19 Май 2016 15:40
 
Фейсбук коментари
Сподели статията