Начало Бизнес Търговия
25 Януари 2021 г., Понеделник
НОВИНИ
Фен зона
Последни новини

Събота, 23 Януари 2021 13:12
Събота, 23 Януари 2021 11:28
Петък, 22 Януари 2021 16:28
Петък, 22 Януари 2021 13:16
Петък, 22 Януари 2021 12:16
Петък, 22 Януари 2021 11:43
Петък, 22 Януари 2021 10:54
Петък, 22 Януари 2021 10:05
Петък, 22 Януари 2021 10:00
Петък, 22 Януари 2021 09:55
Петък, 22 Януари 2021 08:46
Четвъртък, 21 Януари 2021 13:10
Четвъртък, 21 Януари 2021 09:35
Четвъртък, 21 Януари 2021 09:30
Сряда, 20 Януари 2021 14:26
Сряда, 20 Януари 2021 12:44
Сряда, 20 Януари 2021 12:07
Сряда, 20 Януари 2021 11:34
Сряда, 20 Януари 2021 10:11
Сряда, 20 Януари 2021 09:22
Вторник, 19 Януари 2021 13:39
Понеделник, 18 Януари 2021 16:46
Понеделник, 18 Януари 2021 12:51
Понеделник, 18 Януари 2021 11:54
Понеделник, 18 Януари 2021 11:11
РЕКЛАМА
Търговия
Кои са най-добрите амортисьори Печат Е-мейл
( 1 Глас )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 28 Октомври 2020 17:43
carcoПритежанието на личен автомобил ни дава незаменим комфорт в ежедневието. Възможността да не зависим от разписанието на градския транспорт, също както и мобилността ни по всяко едно време от денонощието, са все неща, които напълно оправдават инвестираните от нас средства в закупуването и поддръжката на автомобил. Важно е да знаем не само каква кола шофираме, но и как се отнасяме към нейното техническо състояние.
Нека вземем за пример амортисьорите, без които няма да можем да се насладим на шофирането. Наличието на неравности по пътната настилка ще ни носи неприятни усещания. Не и ако изберем най-добрите амортисьори и компресор въздушни възглавници от магазин Карко.
Кои са най-добрите амортисьори
Преди да купите амортисьори за автомобили, е добре да се информирате за тяхното предназначение. Най-просто казано, то се свежда до абсорбирането на вибрациите при преминаването през неравни терени, а наред с това се осъществява и нужното сцепление на гумите с асфалта. За да не усещаме неравностите по време на път, е редно да изберем подходящи компоненти, които на свой ред биват различни по вид:
* Двутръбни хидравлични;
* Двутръбни газови;
* Еднотръбни газови.
Какви точно да изберем? Преди да си отговорите на този въпрос, е нужно да уточните някои важни детайли:
* В какви условия шофираме най-често;
* Каква е марката и модела на колата;
* Искаме ли да постигнем максимално комфортна возия;
* Стоманени или алуминиеви оригинални модели предпочитаме;
* Каква е издръжливостта на набелязаните модели и достатъчно качествени ли са те;
* Целеви ценови диапазон.
Амортисьорът за автомобил може също така да бъде ляв и десен, преден и заден. В онлайн магазин Карко има отлични решения втора ръка, които са гарантирано оригинални и с дълъг експлоатационен живот.
Кога се сменят
За да разберем, че е време за смяна на тази част на автомобила, трябва да внимаваме за:
* Наличие на шумове и потропвания по време на движение;
* Високи вибрации;
* Нестабилна каросерия;
* Неравномерно изтриване на гумите;
* Нестабилност на пътя и поднасяне на автомобила.
Ако едно или някои от тези обстоятелства са налице, пристъпете към смяна на тази авточаст и разгледайте предложенията Макферсон на Карко за различните марки коли.
Как работят
Амортисьорите работят на следния принцип: намалят вибрациите, като трансформират механичната енергия в топлина, което всъщност води до комфортната возия. В случай, че този компонент не е в добро техническо състояние, безопасността по време на път бива дори и застрашена. Погрижете се още сега, като закупите втора употреба от магазин Карко.
Последно променен на Сряда, 28 Октомври 2020 17:50
 
Как се прави ламинат, разкриват от КарпетМакс Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 28 Октомври 2020 17:27
carpetmaxНякога чудили ли сте се как се изработва ламинатът? Тази така предпочитана подова настилка е истинска находка за човечеството. Суровините и материалите, които се влагат в производството на покритието за под не са никак случайни, също както не е случайно и тяхното комбиниране помежду им. Открийте модерни и иновативни решения за ламинат в онлайн магазин КарпетМакс и се погрижете за всяко едно помещение в дома си.
Как се изработва ламинат
Ламинатът се изработва още в началото на 70-те години, когато все още не е имало подобен вид подови настилки. С навлизането на иновациите и адаптивните решения за дома, навлизат и покрития като ламиниран паркет, който се произвежда по специална технология. Резултатите са били обещаващи, а с времето това съждение се е потвърдило още повече.
Към днешна дата, можем да открием многобройни разновидности на ламината, който се счита за една от най-практичните и достъпни в ценови план подови настилки. Доверете се на онлайн магазин CarpetMax и погледнете към пода с други очи. Колкото до самата направа на ламината като вид покритие за под, налице са следните особености, които производственият процес носи след себе си:
* Горните слоеве се импрегнират със защитни компоненти;
* Създават се 4 слоя, а не както в миналото - само 2;
* Дъските се облицоват със специална хартия и смола;
* HDF плочите са модифицирана версия на влакнести плоскости;
* Основната суровина, която се използва за направата на плочите е дървесина, която бива смесвана с други свързващи материали като смола, полимери и др.;
* Плочите се калибрират при последния етап.
КарпетМакс Ви съветва да заложите на водещи производители в областта, които могат да Ви гарантират високо качество и добра износоустойчивост. Не подценявайте и визуалните качества на ламинирания паркет, от които зависи и неговият принос за цялостния интериор. Подберете правилните цветове.
Каква е технологията
Има най-различни методи за създаване на ламинат:
* HPL;
* CPL;
* DPL;
* CML;
* RML;
* PDL;
* ELESGO.
Всяка една от изброените технологии е ефективна в едно или друго отношение, като някои от производствените методи са били прилагани в далечното минало. Други обаче, намират полезно приложение в наши дни, защото залагат на иновативния подход и ноу-хау концепцията. Не е важно какъв подход е избрал производителят, а какво получаваме ние като крайни клиенти. В КарпетМакс има винаги страхотни решения на ниски цени, с които няма да сгрешите.
Последно променен на Сряда, 28 Октомври 2020 17:36
 
Качествен разсад теменуги и луковици лалета предлагат в "Паркстрой" Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Сряда, 28 Октомври 2020 13:46
temenujkiОбщинското дружество „Паркстрой” – Плевен, предлага на своите клиенти качествен разсад теменуга /едроцветна и дребноцветна/ собствено производство на цена от само 0,75 лв./бр. Есента е подходящ сезон за засаждането и на луковиците на лалета от сортове, които красят центъра на Плевен през пролетта, от дружеството ги предлагат на цена от 0,50лв./бр.
Оранжерията на „Паркстрой” ЕООД се намира на първата отбивка вляво по пътя за Ловеч, работното й време е всеки делничен ден от 08.00 до 16.00 часа.
Телефони за контакти и поръчки: 0887/271 731; 064/97 88 20.  
 
Какви са предимствата на Черен Базар за потребителите Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Вторник, 29 Септември 2020 19:57
cheren petak 2020Този онлайн Базар е събитие, което радва потребителите на Bazar.bg. Провежда се в четвъртия или петия петък на всеки месец и предлага огромно разнообразие от промоции.
Вдъхновен от американския Black Friday, BlackBazar-ът дава възможност на всички потребители на платформата да се възползват от ниските цени всеки месец, за разлика от традиционния Black Friday, който предлага изгодни покупки само веднъж в годината.
Основното предимство на месечния Черен Петък на тази платформа е, че търговците, които искат да вземат участие в намаленията трябва да отговарят на специални условия, а обявите им – на конкретни срокове:
* Стоките да са от няколко определени категории;
* Публикуваната обява да е поне отпреди месец;
* Продуктът да е с обявена цена (без „По договаряне“);
* Стойността на продукта да не е променяна последните 30 дни;
* Цената без отстъпка да е адекватна на настоящите условия на пазара;
* Отстъпката да е минимум 20%.
Какви продукти могат да се открият на Черен Петък в Bazar.bg
Разнообразието от намалени стоки по време на месечния Черен Петък е голямо. Там могат да се намерят облекла, обувки и козметика на невероятно ниски цени, както и бебешки, и детски дрехи, и играчки.
За технически настроените потребители се предлагат и различни уреди и електроники, като лаптопи, телефони, и други видове техника. Всички намаления се движат в рамките на 20 до 70%, като самата стойност я преценява всеки търговец за стоката си.
Не подлежат на намаление обяви, предлагащи услуги или в някои специфични категории като Туризъм, Работа, Имоти и тн.
Защо потребителите избират Black Friday в Bazar.bg
Black Friday в Bazar.bg е предпочитан по много причини.
Една от тях е, че от сайта се стараят и следят всички търговци, участващи в намаленията да са коректни и сериозни. Друга причина са бонусите, които се получават при всяка успешно сключена сделка.
Потребителите на сайта могат също така да се възползват от 10% намаление на цените за доставка, ако използват услугите на партньорска куриерска фирма.
Черният Петък всеки месец в Bazar.bg привлича своите потребители с реални намаления и огромно разнообразие от публикувани онлайн обяви. На страницата https://bazar.bg/blackbazar можете да се запознаете с условията за участие, а също така и да видите таймера, който отброява дните и часовете до следващия Черен Петък. Регистрирайте се още днес, ако още не сте го направили и оставете имейла си за допълнителна информация относно офертите, които предстоят.
Последно променен на Вторник, 29 Септември 2020 21:03
 
От НАП обръщат внимание, че онлайн търговците няма да издават касови бележки Печат Е-мейл
( 0 Гласа )
Бизнес - Търговия
Написано от Вестник "Посредник"   
Понеделник, 03 Август 2020 08:54
online targoviyaТърговци, които притежават електронни магазини, могат да издават онлайн бележка, вместо касов бон, за извършените от тях продажби, без за това да им е необходимо физическо фискално устройство, съобщават от Националната агенция по приходите (НАП). Условие за този начин за отчитане на продажбите е плащането за покупката да е неприсъствено - с кредитна или дебитна карта, като документът ще бъде изпращан на клиентите по имейл. Бележките се издават чрез специализиран софтуер и трябва да съдържат задължителни реквизити, като данни за търговеца, уникален номер на клиентската поръчка, референтен номер на финансовата трансакция, QR код и др.
От НАП напомнят, че от 1 август бе въведена нова електронна услуга "Подаване на стандартизиран одиторски файл от лицето по чл. 3, ал. 17 от Наредба №Н-18/13.12.2006 г.". Чрез нея онлайн търговците, избрали алтернативния начин за отчитане на продажбите, ще подават ежемесечно към приходното ведомство информация за направените поръчки, по които са извършени доставки на стоки и услуги, спазвайки новите изисквания на Наредба Н-18.
Доставчиците на платежни услуги също подават информация към НАП, която се отнася за платежните сметки, предоставени виртуални POS терминали и извършените трансакции.
Допълнителна информация за тази и други електронни услуги на приходната агенция можете да видите в сайта или да получите от Информационния център на НАП на телефон: 0700 18 700.
 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

Страница 1 от 46
Фейсбук коментари
Сподели статията