Семейство

Християн, първото бебе на Плевен за 2024-а година и семейството му гостуваха на кмета д-р Валентин Христов

В навечерието на Великденските празници първото бебе, родено през 2024 г. в община Плевен – Християн, гостува с родителите си Памела и Христо Петкови на кмета д-р Валентин Христов, информира пресцентърът на Общината. Момченцето се появи на бял свят на 02 януари в 16.05 часа. Майката и таткото са инженери по образование, живеят и работят в Плевен. Християн е първо дете в семейството и първо внуче за бабите и дядовците във фамилията.

Д-р Христов поздрави младото семейство с радостното събитие и пожела на малчугана да расте здрав, обграден с много любов и да радва своите близки. През цялото време 3-месечният Християн оглеждаше спокоен кабинета и стоеше кротко в прегръдките на майка си. За срещата той носеше и специален тоалет – боди с надпис „Бебе на 2024 година!“.

„Християн е кротко бебе, не се буди нощем, има апетит и се храни добре, върви едричък и в момента е близо 7 кг“, сподели майката Памела. „Много е любопитен и обича да го снимат, за тези три месеца вече има стотици снимки. В албума му ще добавим и тези от гостуването ни в Общината“, разказа и таткото Христо.

В изпълнение на решение на Общинския съвет д-р Валентин Христов връчи на родителите парична сума в размер на 600 лв. и специален подарък за малчугана.

Подобни новини

Back to top button